Έκθεση :

Λεωφ.Καραμανλή 109, Αχαρνές
Τηλ.: 210 24.67.102
Fαx : 210 24.61.419
E-mail: info@factorycasa.gr

ΚΟΥΖΙΝΕΣ – ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ – ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ – ΠΟΡΤΕΣ – ΚΑΓΚΕΛΑ

Η εταιρία μας διαγράφοντας μία επιτυχημένη πορεία από το 1978, διαθέτει στους πελάτες της, τεχνικά γραφεία, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, ξενοδοχεία, ξυλουργούς και τεχνίτες αλουμινίου, έπιπλα Κουζίνας, ντουλάπες συρόμενες, ντουλάπες ανοιγόμενες, πόρτες εσωτερικές, πόρτες ασφαλείας, κουφώματα Αλουμινίου, κουφώματα pvc, πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, κάγκελα inox, ηλεκτρικές συσκευές και είδη υγιεινής.

Η εμπειρία, η γνώση και η συνέπεια, χαρακτηρίζουν την εταιρία μας, η οποία σας εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα, με προϊόντα υψηλής ποιότητας και άριστης αισθητικής, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Δίνει άμεσες και λειτουργικές λύσεις ακόμα και σε ειδικές κατασκευές, ενώ με μία μεγάλη ποικιλία επιλογών θα ικανοποιήσει κάθε διακοσμητική σας απαίτηση.
Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση, η εταιρία μας παρέχει στους πελάτες της την δυνατότητα εφαρμογής και τοποθέτησης των προϊόντων της, από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Τέλος, φροντίζοντας πάντα να έχει ικανοποιημένους τους πελάτες της, παραμένει στο πλευρό τους σε οτιδήποτε χρειαστούν και μετά τη πώληση.